Jornades Alpha Ares 2006

 

El último fin de semana de noviembre, dias 25 y 26, celebramos las JORNADAS ALPHA ARES en Barcelona, en las Cotxeres de Sants.

  Actividades confirmadas:

 • XIV Torneig DBM Jaume I
 • VIII Torneig ASL Fanatic
 • I Torneig Blood Bowl Forever Cup 2006
 • Grupo de reenacment 'La Nueve'
 • Demo Flames of War
 • Demo Carrom
 • Demo Age of Reason
 • Demo Fire&Fury: Gettysburg
 • Demo OCS: DAK
 • Demo Basic Impetus
 • Presentación de Cruzada y Revolución: La Guerra Civil Española

 


TIMETABLE & LOCATION (Consult particular events for details)
LOCATION: Cotxeres de Sants. Barcelona, Catalonia, EU.
Saturday: 0900 to 2200
Sunday: 0900 to 1700 (Some events till later)

torneig-dbm-jaumei.jpg

 

XIV Torneig Jaume I – Noviembre 2006

 

Inscripción: Sábado 25 a las 09:30
Entrega de premios: Domingo 26 a las 18:30
Coste: 14 euros la inscripción y 15 euros cada una de las comidas
Reglas: DBM 3.1
Puntuación: Sistema 3-2-1-0
Ejércitos: 400 puntos en un sólo grupo para todos los periodos

PREINSCRIPCIÓN: Contactar con Victor Català, correo: victor.catala@menta.net.

scots_assault.jpg

FANATIC VIII

La octava edición del torneo de ASL basará sus escenarios en la campaña de Francia 1940

Consulta la web del FANATIC

FOREVER CUP 2006

El Blood Bowl es un enfrentamiento despiadado entre dos equipos de guerreros equipados con gruesas armaduras y no demasiado cuerdos. Los jugadores pasan, lanzan o corren con el balón, intentando llegar hasta el otro extremo del terreno de juego, la Zona de Touchdown contraria, con el balón en posesión.

Naturalmente, el otro equipo debe intentar evitar que lo hagan y recuperar el balón. Si un equipo logra llevar el balón hasta la Zona de Touchdown del equipo adversario, el equipo anota lo que denominamos un Touchdown; el equipo que al final del partido anote más Touchdowns será el vencedor del encuentro.

bc-fow-06_p.jpg
za-stalina-02.jpg

Demo Flames of War

«Flames of War» és un joc de miniatures de la segona guerra mundial. Et preguntaràs que es un joc de miniatures? Es molt senzill, es tracta d´un joc de taula on tu manes un exercit de figures pintades: tancs, infanteria i canons, contra l'exercit d'un adversari. Les partides son entre dos jugadors i es realitzen en torns on mous, dispares i lluites amb les teves figures, amb un reglament senzill i uns daus.

«Flames of War» recrea les batalles de la segona guerra mundial utilitzant miniatures i des-de el punt de vista d'un comandant de companyia. Les teves miniatures mouen a traves del camp de batalla a cobert del foc enemic però cercant els seus punts febles. Si les coses van maldades les teves unitats poden fugir, però amb bones tàctiques, determinació i paciència aconseguiràs per a les teves miniatures el camí de la Victòria!

Flames of War et permet simular les batalles que van tenir lloc pel control d'Europa, Africa i Àsia entre països de sis continents i que varen durar sis anys.

Per començar en aquest joc pots venir al nostre Club especialment els dissabtes per la tarda o pots anar a la botiga del nostre patrocinador: Central de Jocs C/Numancia 112-116 pstge, on trobaras tot el que puguis necessitar per començar a fer el teu exèrcit.

 

Demo Fire&Fury: Gettysburg, primer dia

Serás capaç d'aturar Lee i deixar-ho tot llest per la victoria més important de la Guerra Civil Americana?

Atravesarás les defenses de Meade per posar de genolls a l'Unió?

Vine a les jornades i reviu amb nosaltres el primer dia de la batalla de Gettysburg a nivell regimental amb el reglament Fire&Fury. Hill, Reynolds, Ewell i Buford t'esperen!!!

¿Seras capaz de detener a Lee y dejarlo todo listo para la victoria más importante de la Guerra Civil Americana?

¿Atravesarás las defensas de Meade para poner de rodillas a la Unión?

Ven a las jornadas y revive con nosotros el primer dia de la batalla de Gettysburg a nivel regimental con el reglamento Fire&Fury. Hill, Reynolds, Ewell i Buford te estan esperando!!!

gettysburg_fig_1.jpg

Demo Fire&Fury: Gettysburg, segundo dia

El grupo de LGA, este año en las Jornadas, jugarán el 2º día de Gettysburg de confederados contra el club «El Último Tercio».

Con las reglas de Fire & Fury, diorama de El Último y figuras del grupo de LGA, se enfrentarán durante los dos dias que duran las jornadas. Si quieres ver un escenario a escala de la famosa batalla con todas sus tropas maniobrando, dos equipos luchando para la victoria y muy buen rollo… ya sabes… nos veremos en el infierno.

dak_p.jpg

DEMO OCS: DAK II

Jugarem un espectacular escenari, de la sèrie operacional de The Gamers, del joc DAK II. Possiblement Gazala o be el segon Alamein.

Si vols saber el que és de de bo un wargame operacional, vine! Vigila el sol, la sorra i les mosques. Ves per l'ombra!

Vamos a jugar un escenario espectacular de la serie Operacional de The Gamers, del juego DAK II. Posiblemente Gazala o el segundo Alamein.

Si quieres ver lo que es un wargame operacional, de verdad!. Ven y protégete del sol, las moscas y la arena.

bscudo.jpg

DEMO BASIC IMPETUS

Queremos dar a conocer este reglamento de figuras que va desde la antiguedad hasta 1600dc, y que la gente participe.

fotocarrom.jpg

CARROM

El Carrom es un joc d' habilitat i estratègia procedent del subcontinent indi que en els darrers anys ha anat guanyant adeptes a Europa, on ja hi ha diverses federacions que organitzen competicions nacionals i internacionals.

Es juga sobre un tauler quadrat de fusta polida envoltat d'un marc d'una fusta mes dura que te 4 forats, un a cada cantonada. Els jugadors proven per torn d’introduir unes fitxes de fusta (9 blanques, 9 negres, 1 vermella), semblants a les fitxes del joc de Dames als forats tot fent servir una peça mes gran i pesant anomenada Percutor. Generalment hom fa servir fècula de patata sobre el tauler per augmentar el lliscament.

Historia del Carrom

Hi ha moltes versions més o menys fantasioses sobre els orígens del Carrom: des de la que pretén remuntar l’origen del joc a l’antic Egipte fins a la que simplement l’atribueix a una copia hindú del elegant Snooker practicat pels ocupants britànics. El que és realment segur i documentat és que aquest joc s’ha estat practicant a nivell amistós i familiar des del segle XIX (tot i que segurament ja es jugava abans) al subcontinent indi i les seves zones limítrofes o d’nfluencia: Afganistan, Nepal, Maldivas, Sri Lanka, Malàisia, Iemen…

Fins els anys 1950 no es va fer un esforç d’ unificació i estandardització de regles i condicions de joc per a poder competir a major nivell. El resultat va ser la formació de la All India Carrom Federation i la publicació del seu reglament.

Als anys següents es produí el gran boom de les cultures asiàtiques a occident i el Carrom va començar a practicar-se en diversos paísos europeus i USA. Al augmentar el nombre de països on es jugava va sorgir la iniciativa de formar la ICF, Federació Internacional de Carrom, per a poder organitzar competicions internacionals. La seva representació a Europa , la ECC (Confederació Europea de Carrom) porta ja celebrades 9 Eurocopes que fins el moment solen estar dominades pels jugadors britànics y alemanys.

Aquí varem tenir un petit boom als anys 90 i es va acariciar la idea de formar una federació, però el projecte no va acabar de funcionar i el grup es va dissoldre per tornar cadascú a jugar en privat, o abandonant per manca d’adversaris


DEMO AGE OF REASON: Batalla de Lobositz

Amb el joc de miniatures de Age Of Reason i figures de 15mm es farà una partida multijugador que recrearà la batalla de Lobositz. La partida està plantejada per jugar-se entre dissabte i diumenge i hi haurà obsequis als generals destacats. Per realitzar la partida es contarà amb el suport del club ‘El Último Tercio’

La batalla de Lobositz, 1 d’octubre de 1756, va ser la primera batalla de la Guerra de Set anys. Va enfrontar a l’exèrcit austríac comandat per Von Browne, que anava a ajudar als saxons que havien estat envaïts pels prussians i l’exèrcit prussià comandat per Frederick al Gran. Tot i que els prussians van guanyar la batalla la victoria no va ser fàcil i van reconeixer que ‘No són els mateixos antics Austriacs’.

Vamos a jugar un escenario espectacular de la serie Operacional de The Gamers, del juego DAK II. Posiblemente Gazala o el segundo Alamein.

Si quieres ver lo que es un wargame operacional, de verdad!. Ven y protégete del sol, las moscas y la arena.

Cia-La9.jpg

 

 

ASOCIACIÓN 'COMPAÑÍA HISTORICA 2 DB. LA NUEVE'

 

La asociación “Compañía Histórica 2 DB La Nueve”, inscrita el 11 de Julio de 2005, con el número 31.034 a la sección primera del libro de Barcelona, del Registre d'Associacions de la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques, del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, es un grupo de reconstrucción histórica que tiene por objeto recordar a los republicanos españoles que combatieron en las filas de la 2ª División Blindada, conocida como la “División Leclerc”.

Esta unidad militar, compuesta de un heterogéneo compendio de unidades francesas que habían combatido en el norte de África, contaba, entre otros, con el “regiment de marche du Tchad”.

En este regimiento se encontraba la 9 compañía, “La Nueve”, compuesta exclusivamente por españoles. Los hombres de “La Nueve” fueron las primeras tropas aliadas en entrar en Paris el 24 de agosto de 1944 a bordo de blindados que llevaban nombres como “Teruel”, “Guadalajara”, “Ebro”, “España Cañi”, “Don Quijote”, “Madrid” o “Santander”.

Los miembros de nuestra asociación, pretendemos dar a conocer los distintos aspectos de la vida de los soldados españoles del exilio que combatieron en la 2 División Blindada. De esta manera, hacemos visible el recuerdo de los republicanos españoles combatientes en la Segunda Guerra Mundial.

Email: lanuevecat@yahoo.es
Webhttp://es.geocities.com/lanuevecat

Vista general
Cartes

 

CRUZADA Y REVOLUCIÓN: La Guerra Civil Española.

 

«Cruzada y Revolución» es un juego de guerra a nivel estratégico con cartas y movimiento por zonas que cubre toda la Guerra Civil Española (1936-1939). Sus reglas se inspiran en «Paths of Glory» de Ted Raicer, publicado por GMT.

El juego se desarrolla a lo largo de tres fases, desde los combates iniciales entre columnas irregulares tras el fracasado golpe de Estado de Julio de 1936 hasta la formación de ejércitos y las grandes batallas de la guerra. «Cruzada y Revolución» cubre los diversos aspectos de la guerra: operaciones militares, reemplazos, ayuda militar extranjera, eventos políticos… El juego simula las circunstancias históricas de la Guerra Civil, pero dejando amplio margen a los jugadores para que tomen decisiones y alteren el curso histórico de los acontecimientos.

El Jugador Republicano debe crear un verdadero ejército, defender y reforzar sus líneas y contraatacar allí donde pueda. El Jugador Nacional cuenta con superioridad cualitativa, pero controla menos territorio y debe darse prisa en alcanzar sus objetivos sin dar respiro al enemigo. Ambos jugadores deberán buscar la ayuda política y militar de sus aliados exteriores.

El juego está prácticamente acabado y en fase de pruebas. Durante las Jornadas Alpha Ares podrás conocer el juego y a su autor, jugar partidas de prueba y ayudar a mejorarlo.