Després de molts anys d’esforç i dedicació, el reglament de miniatures navals ‘Fleet Commander’ de Capitan Games està a punt de sortir a la llum a principis de l’any que ve. El seu dissenyador, Albert Pleguezuelos, assistirà a les jornades per realitzar partides obertes i demostracions per a tots els que hi vulguin participar

‘Fleet Commander’ està preparat per representar qualsevol batalla històrica o fictícia de la 2ª Guerra Mundial. Tot i que en la seva fase inicial es centra en aquest conflicte, permet adaptarse a d’altres propers en el temps com la 1ª Guerra Mundial, la guerra de Cuba o la guerra Russo-Japonesa

Aquelles persones interessades en representar alguna batalla o teatre d’operacions en particular, poden posar-se en contacte amb la organització o amb el propi dissenyador, o deixant un comentari en aquest post.

Video de les flotes a escala 1/2400 de l’autor, premiat en repetides ocasions en el concurs de pintura Alpha Ares.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dissabte 22 d’octubre, de 9 a 20 hores

Cotxeres de Sants, carrer de Sants 79, Metre Plaça de Sants (Barcelona)

Si vols jugar apunta’t deixant el teu nom en un comentari en aquest post.

evento-compressor