Aquest taller a cárrec de Carlos Vicente pretén orientar a tots aquells que vulguin aprendre o perfeccionar les tècniques d’aplicació de calques sobre peces de 15mm, 28mm, o a qualsevol escala en la que es treballi.

L’organitzador del taller aportarà peces, calques i eines perquè els participants puguin experimentar en primera persona les possibles dificultats pròpies del procés d’aplicació. La gent que ho prefereixi, pot portar les seves pròpies eines, peces o calques per a poder practicar.

El contingut bàsic del taller consisteix en:

– En quin moment del procés de pintura s’apliquen les calques?

– Estudi de quines calques es col·loquen i on

– Procediment de fixació de la calca

Durant l’1h 30 minuts que està establerta per la realització del taller, es repetirà el mateix contingut cada 30 minuts perquè tots aquells que hi estiguin interessats puguin assistir-hi sense problemes d’espai.

Carlos Vicente ha impartit diversos tallers de pintura de aerografía en les Jornades Alpha Ares. Pots consultar el seu treball en el seu blog.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dissabte 22 d’octubre, 11.00-12.30 hores

Cotxeres de Sants, carrer de Sants 79, Metre Plaça de Sants (Barcelona)

Si vols jugar apunta’t deixant el teu nom en un comentari en aquest post.

evento-compressor