Acte final V lliga Catalana FoW
 

 

El passat dia 29 va finalitzar la 5ª Lliga Catalana de Flames of War.

38 jugadors en 190 partides, dos períodes i diferents escenaris han jugat des-de Octubre en una nova edició d'aquesta apassionant lliga.

Durant la tarde del dia 29, en el marc incomparable del club ALPHA-ARES es ugaren les darreres partides i es realitzà l'entrega de premis. Fou molt motiu el moment en que es recità un poema den Salvador Espriu per recordar l company Joan Chanzà.

Un cop entregats els premis, varem passar una bona estona amb les viandes i begudes d'en Forns i Moraleda; pensant ja tots en el que ens de-pararà la sisena. A l'acte varen assistir com a convidats el nostre President i el vocal de Noves tecnologies.”

Punxa a la foto o a Llegir més per veure la classificació i més fotos de l'acte.