La penya del club Vine i acota't de Vilafranca del Penedés organitza unes jornades l'1 i 2 de març.

Visiteu la web: http://www.wargames.cat/moixeta2008.htm .

De que va:

No tenim pas la pretensió d'organitzar cap gran convenció, sinó més aviat una mena de trobada en família que agrupi la gent del club Vine i Acota't! vilafranquí, els membres de la llista de correu catalan_wargames @ yahoogroups.com, i en general la gent que ha col·laborat amb The Catalan Wargames Resource o que d'una forma o altra s'hi sent vinculada. El nostre objectiu és ben clar i senzill, fins i tot tòpic: estrènyer llaços entre persones que comparteixen afeccions i dedicació però que es retroben molt de tant en tant, o que en alguns casos ni tan sols no es coneixen personalment. I sobretot, poder passar un cap de setmana sencer fent allò que a tots ens agrada i ens uneix: jugar, ja siguin jocs de taula o de simulació amb figures, o àdhuc (sí, sí: àdhuc!) de rol.