Hesse, a uns 200 km de la frontera francesa, 31 d’octubre de 1813.

Després del desastre de Leipzig, Napoleó només pot replegar-se amb les restes de l’exèrcit sobre les fronteres franceses. La retirada està encapçalada pel Cos de la Guàrdia Imperial, l’únic que conservava com a unitat de combat, i algunes de les divisions menys castigades. Darrere es retiren diversos cossos desmoralitzats, sense eficàcia de combat. El general bavarès Wrede, que davant el fatídic panorama que es cernía sobre L’Empereur recentment ha canviat de bàndol per passar-se als aliats, reforçat per un cos austríac, rep l’ordre de bloquejar la retirada francesa i consumar la victòria. La Guàrdia és l’única esperança de Napoleó per obrir-se pas fins a França.

La batalla

  image-2

Escenari històric per a miniatures de 15mm, jugat amb les regles Age of Eagles 2 i obert al que vulgui participar. No es necessiten conèixer les regles per participar.

evento-compressor   recs