Octubre de 2018. Després de l’escalada dels conflictes a Orient Pròxim, els blocs d’influència de l’antiga Guerra Freda de nou prenen força i es deslliguen combats als territoris del nord de Mesopotàmia. Els estats de l’antic bloc comunista intenten costi el que costi mantenir els estats satèl·lits, mentre que petits senyors de la guerra i califes intenten establir els seus regnes per sobre dels estats actuals i les tropes de l’OTAN intenten enderrocar a tirans i dictadors imposats per intentar estabilitzar la zona de combat. El resultat és que Orient Pròxim s’ha transformat en una zona de Guerra Total.

A Bakú, un dels principals ports de Arzerbaiyán, després de la caiguda de la ciutat en mans de les tropes insurgents, es deslliguen fortísimos combats pel control de les principals zones de comunicacions, aeroports, ports i estacions de tren.

Forces enfrontades:

– Bloc Rus-Xinès

– Tropes Insurgents

– Tropes OTAN

Reglamento:

– Battleground Modern Combat – MOD (Modificació) fanmade del reglament de Battleground WWII de la companyia Easy Eight.

Organitza:

VIIII Legion

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dissabte 22 d’octubre, de 9 a 20 hores

Cotxeres de Sants, carrer de Sants 79, Metre Plaça de Sants (Barcelona)

Vols jugar? apunta’t deixant el teu nom en un comentari en aquest postEn Bakú, uno de los principales puertos de Arzerbaiyán, tras la caída de la ciudad en manos de las tropas insurgentes, se desatan fortísimos combates por el control de las principales zonas de comunicaciones, aeropuertos, puertos y estaciones de tren.

evento-compressor     viiiilegion-banner-3