11 HORES

TALLER DE WEATHERING A CÀRREC DE CARLOS VICENTE

Enguany el taller es centrarà a les diferents tècniques de ‘weathering’ per aconseguir un acabat més realista a qualsevol vehicle de 15mm o de 28mm. Es treballarà amb dos Panzer IV, un F2 i un F1 de 28mm, escenificats a Tunisia al 1943. Aquest teatre ens permet afegir el desgast propi del desert i afegir també fang i brutícia pròpia de zones humides ja que a aquells primers mesos del 1943 les plujes eren habituals.

20140609_152338

Començarem per els rentats. Hi veurem dues opcions;

  • Aplicació amb acrílics o
  • amb esmalts.

Continuarem amb el ‘chipping’. Podrem veure tres tècniques diferents per a la creació de ‘chipping’;

  • amb pinzell i a mà alçada,
  • amb productes de chipping i
  • amb esponja.

Brutícia. Aquí veurem l’ampli ventall de productes que ens ajuden a generar aquests efectes de brutícia i streaking (olis i esmalts).

Per últim aplicarem fang. Ens ajudarem de Plaster i pigments per donar més volum al fang. Podrem escollir si utilitzarem acrílics o esmalts.

 

17 HORES

PINTANT BANDES DE SAGA A CÁRREC DE JAVIER GÓMEZ “EL MERCENARIO”

DSC_1769-compressor

En aquesta sessió mostrarem les tècniques, processos de pintures i combinacions de colors que millor s’adapten als exèrcits saxones, víkings i normandos del segle XI. Per a això emprarem víkings de plàstic de Gripping Beast i pintures de Vallejo. En finalitzar la sessió es lliuraran als participants les taules de colors i les figures que cadascun hagi pintat. Inscripció i materials gratuïts (pinzells no inclosos, es prega als participants que portin els seus propis pinzells), places limitades.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Jornades Alpha Ares 2015

Dissabte 24 d’Octubre, de 9 a 20 hores

Cotxeres de Sants, Carrer de Sants 79 (Metro Plaça de Sants), Barcelona

cover_Jornadas