El 6 d'octubre començarà la lliga de Fields of Glory. Per contactar amb l'organització envieu un correu a  correu Cornella

Les normes de la lliga son les següents:

1.- Espaiar les jornades a 3 setmanes màxim per poder sincronitzar la lliga amb la lliga de FOW i per un altre motiu que explico més endevant.

2 .- Sistema de puntuació proporcionat per Slitherine…(punxeu a Llegir-ho tot)

3,- Fer dues pouls: antigüetat i/o mitjaval.Això vól dir que el que vulgui és pot apuntar a una de les dues ó les dues si vól i té temps i figures.Las pouls perquè ús feu una idea seria els 4 llibres d’antigüetat que han sortit i els 4 llibres de mitjaval que han sortit i sortiran fins la data del comenzament.Si hi hagués algú que vól jugar amb una llista de las llistes de playtester que ho digui i la faré arrivar

4.- En principi el torneig serà de 800 punts i sempre la mateix exèrcit però llista oberta.Això vól dir que és podrà canviar la composició de l’exèrcit però sempra ha de ser el mateix ex.Later republican roman sempre el mateix exèrcit però podem modificar la llista.

5.- Evidentment les normes seran les del reglament FOG versió actual amb les seves esmenes a dia de començament de la lliga.

6.-El començament de la lliga és previst pel 6 d’octubre.

7.-Les normes bàsiques són les de les anteriors lligues. Seria interesant saber,més ó menys ,quin pot tenir intencions de jugar.També agraïria que li diguessiu tota la gent que li pot interessar. Això si,a mitjans de setembre haig de saber qui s’apunta i amb qué.

Per qualsevol dubte i/ó sugerència no dubteu a dir-mo

Gràcies Carlos Cornella