Torna un clàssic dels eurogames, o jocs temàtics com diem al club Alpha Ares: TAIFA

Enllaç per demanar el joc a The Game Crafter en Español. or here in English

També et pots fer el joc tu mateix per un cost mínim anant a la pàgina de jocs lliures Print and Play, here in English

La primera edició de Taifa es va esgotar ja fa anys. És un joc multijugador, divertit i a més molt històric. Aquesta segona edició s’han millorat les regles, el mapa i les cartes. Sense perdre el tiqui taca de la primera les batalles son més fàcils de fer, l’equilibri dels fins a 6 jugadors és millor i el disseny gràfic, de Jesus Peralta, és molt millor.

Es situa a la peninsula Ibèrica medieval del segle XI. El Califat de Còrdoba al sud de l’antiga Hispania ha caigut, el seu lloc l’ocupen multitud de petits regnes de Taifa musulmans que malden per sobreviure als atacs dels regnes cristians del nord, més grans i poderosos.

Som a l’era de la glorificada “Reconquesta” i de personatges mítics com El Cid, aventurers que amb la seva mesnada (banda de guerrers) lluitaven tan al cantó dels regnes cristians, com al cantó dels regnes musulmans,  o pel seu compte. També hi trobarem els fanàtics i ferotges Almoràvids, nordafricans convidats pels musulmans a intervenir a la península, després de la caiguda de la Taifa de Toledo l’any 1081.

Joc integrament dissenyat per membres del club Alpha Ares: Victor Català, Àlex Folch, Ignacio Torres i Jesus Peralta.

Portada del Taifa 1a edició