En aquesta taula representem en miniatures un escenari ambientat en els combats que és van produir en torn a Gandesa a finals de Juliol de 1938, en els inicis de la coneguda Batalla de l’Ebre, tan decisiva i crucial per l’esdevenir de la guerra civil Espanyola. L’exèrcit popular després de l’èxit i l’embranzida dels primers dies de la batalla, i després de creuar i deixar el riu Ebre a les seves esquenes intentaran prendre a l’assalt la capital de la Terra Alta, Gandesa, important cruïlla de comunicacions. Per la seva banda l’exèrcit nacional acumula i rep reforços d’altres fronts per contenir l’atac.

Utilitzem miniatures de 20mm, equivalent a l’escala 1/72, i fem servir el reglament per miniatures: Flames of War, amb llistes d’exèrcit per Guerra Civil Espanyola. Entre elles estan representats elements de la 35 Divisió per part republicana i la 13 Divisió per part dels nacionals. Organitza Fowtarna i AJJRR.

18 de novembre, DAU Històric amb Alpha Ares