Dissabte passat 26 vam tenir el plaure de participar en una nova edició de DAU al Born, el “spin-off de wargame històric” del popular festival del joc DAU, on compartim la sala Moragues del CCM Born amb els companys del club Rubicon. Dau al Born és una magnífica oportunitat per mostrar la nostra afició al gran públic, que va acudir i va participar en bon nombre a les diferents partides de demostració dels diferents jocs que allí es van presentar.

Ja anessin nens o adults, homes o dones, van passar una bona estona capitaneando galeres en la batalla de Lepanto, comandant incursores víkings en la costa d’Anglaterra, encarnant a líders samurais, transportant-se al segle XVIII per lliurar les guerres de Federico el Gran o combatent als carrers en ruïnes d’Europa o en les selves del Pacífic durant la Segona Guerra Mundial, per esmentar algunes de les activitats desenvolupades per Alpha Ares.

Solament queda donar les gràcies a l’organització per convidar-nos a participar en aquesta fantàstica experiència, i gaudir d’algunes de les fotos d’aquest dia. Fins a l’any que ve!