Tenim el gust de presentar-vos una fantàstica galeria de fotos de les Jornades Alpha Ares 2016, celebrades dissabte passat 22 d’octubre, per cortesia de Jordi Colet, amb la qual tindreu una mostra de bona part del que el visitant es va poder trobar en les mateixes, amb jocs de fitxes i figures, tornejos i partides de demostració, tallers, concursos, conferències, botigues, mercat de segona mà… I tones de diversió! Fins a l’any que ve!

Aquesta cita ineludible per als amants del wargame, els jocs de simulació i les miniatures està organitzada pel club de wargames de Barcelona Alpha Ares, l’associació d’aquest tipus més veterana de Catalunya i d’Espanya. Si voleu conèixer-nos, esteu convidats a visitar el nostre local escrivint prèviament un correu a info@alphaares.com i si us animeu, fer-se soci és molt fàcil! Us esperem!